product-items

AdTech prodhon materiale dhe ofron shërbim për filtrimin temperaturë të lartë dhe pastrimi me forcë të fortë teknike dhe sistemit të menaxhimit. AdTech është e vendosur në Wenxian, Kinë e cila mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 20 akra me 20.000 metra katror të seminarit dhe depo. AdTech shërben klientëve nga dhjetra vende dhe rajone, duke përfshirë Kinë (kineze alumini Industria, Zhongwang Kinë, Weiqiao, Midas), Lindja e Mesme (alumini Bahreini, Dubai alumini, Midal Kabllot), Azia Juglindore (Press Metal, GVA, Jindal,) dhe Evropës (Hidro, Rusal), etj AdTech ka krijuar marrëdhënie afat-gjatë me një numër të ndërmarrjeve me famë botërore. AdTech është një furnizues dhe zgjidhje në mbarë botën ofrues i lartë fund njësi internet degassing dhe filtrimit temperaturë të lartë dhe materiale të pastrimit në saktësi të lartë industrinë e hedh alumini ...

Lexo më shumë