product-items

AdTech произведува материјали и обезбедува услуги за висока температура филтрирање и пречистување со силна техничка сила и управување со системот. AdTech се наоѓа во округот Вен, Кина, која зафаќа површина од повеќе од 20 акри со 20.000 метри квадратни на работилницата и магацин. AdTech служи клиенти од десетици земји и региони вклучувајќи ги Кина (кинески Алуминиум индустрија, Zhongwang Кина, Weiqiao, Мида), Блискиот Исток (алуминиум Бахреин, Дубаи алуминиум, Midal кабли), Југоисточна Азија (Прес метал, БДВ, Џиндал,) и во Европа (хидро, Русал), итн AdTech има воспоставено долгорочни односи со голем број на светски познати претпријатие. AdTech е светски снабдувач и решение на услуги на high-end онлајн degassing единица и висока температура филтрирање и прочистување на материјал во голема прецизност индустрија алуминиум кастинг ...

Прочитај повеќе